Виборчі дільниці на Донбасі охоронятимуть цілодобово

Правоохоронці перейшли на посилений режим роботи

У день виборів, 21 липня на охорону громадського порядку в Донецькій області буде задіяно понад 5000 співробітників органів МВС. Про це повідомляє прес-служба поліції у Донецькій області.

В Донецькій області створено 12 одномандатних виборчих округів та 1132 виборчі дільниці, з яких 47 спеціальних. Після завезення бюлетенів на кожній будут чергувати співробітники поліції і рятувальники.

Особлива увага буде приділятися прифронтовим населених пунктах, де, як і під час президентських виборів, будуть нести службу понад 200 поліцейських.

"Завдання поліції - забезпечити законність і безпеку під час позачергових парламентських виборів", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Донецької області.

Для оперативного реагування на порушення під час виборів створені додаткові слідчо-оперативні групи. А на вулицях збільшать кількість патрульних нарядів.

По всій області чергуватимуть вибухотехнічні групи, а також будуть розміщені резервні сили.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляли про те, що 19 кримінальних проваджень відкриті за фактами порушень виборчого законодавства на Донеччині.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.