Сивохо лідирує в 49 окрузі на Донбасі, – експерт

На даний момент за Сивохо готові проголосувати 18% виборців округу

Кандидат в народні депутати від партії "Слуга Народу" Сергій Сивохо лідирує в рейтингах на 49-му окрузі в Донецькій області. Про це на прес-конференції про хід виборчої кампанії в Донецькій області в ІА "Інтерфакс" заявив політичний експерт Андрій Бузаров.

Він підкреслив, що незважаючи на складну електоральну карту Донбасу, представники партії "Слуга Народу" досить успішно відвойовують голоси у традиційних еліт цього регіону.

"Зокрема я хочу виділити Сергія Сивохо, який вже лідирує в рейтингах за багатьма соціологічними дослідженнями в окрузі Костянтинівка-Дружківка", – акцентував увагу експерт.

Андрій Бузаров зазначив, що зараз фактично нова влада і нові політики кидають виклик регіональним елітам, які фактично безперервно обираються на протязі останніх 20 років.

Нагадаємо, що на даний момент, як повідомляє видання "Вести" за Сергія Сивохо готові проголосувати 18% виборців округу. Таким чином в рейтингу електоральних симпатій Сивохо наздогнав мера Дружківки Валерія Гнатенка. Він також впритул наблизився до Бориса Колеснікова від "Опозиційного Блоку." Розрив між двома головними конкурентами становить лише близько 2%.

На думку соціологів, при збереженні такої динаміки, у Сергія Сивохо є всі шанси стати лідером перегонів і здобути перемогу на виборах 21 липня.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляли про те, що партія "Слуга Народу" хоче створити комітет ВР по відновленню Донбасу.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.