На Донеччині службовий пес 5 км вів поліцейських до вбивці

Пес вказав, що підозрюваний знаходиться всередині адмінбудівлі

У Донецькій області поліцейські собаки за півроку допомогли розкрити майже 300 злочинів, в тому числі вбивство в Авдіївці. Про це повідомляє прес-служба поліції у Донецькій області.

Інспектор-кінолог і його німецька вівчарка Боніфацій, допомогли розшукати зловмисника, який нещодавно позбавив життя жінку в Авдіївці, побивши її до смерті.

"Собака взяла слід і провела поліцейських невидимою стежкою 5,5 км. Пес позначив, що підозрюваний знаходиться в межах адміністративної будівлі. Там його і затримали", - йдеться в повідомленні.

Під час іншого випадку, який стався в Маріуполі, поліцейські затримали водія, який смертельно поранив іншого і зник. Фігуранта оперативно зловили, а от зброю, знаряддя злочину, так і не знайшли.

Вранці на місце прибули начальник кінологічного центру поліції Леонід Котів і його помічник Теодор, який спеціалізується на пошуку зброї.

"Вже через 15 хвилин лабрадор позначив місце, де був захований предмет злочину. Револьвер, який є головним речовим доказом, було вилучено та долучено до кримінального провадження", - додали в поліції.

Відзначається, що всього за півроку поліцейські кінологи вилучено 6 одиниць зброї, понад 2000 патронів, 32 вибухові пристрої і 10 кг вибухівки.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.