Завдяки програмі СБУ понад 350 осіб відмовилися від участі в складі ОЗГ "Л/ДНР"

Програма "На тебе чекають вдома" заснована співробітниками СБУ з 2015 року

В рамках програми "На тебе чекають вдома" в 2019 році 367 чоловік добровільно відмовилися від участі в діяльності терористичних угруповань "ЛНР" і "ДНР". Про це передає прес-служба СБУ.

"За наявними даними програмою Служби Безпеки України "Тебе чекають вдома" вже скористалися 367 осіб", - йдеться в повідомленні силового відомства.

Для довідки: Програма поширюється на осіб, які добровільно відмовилися від участі в діяльності терористичних груп і НЗФ, які не брали участі у вбивствах, тортурах, зґвалтуваннях, нападах на підприємства, установи, організації та інших тяжких злочинах; щиро готові сприяти в розкритті злочинів, скоєних в зв'язку зі створенням або діяльністю такої групи чи формування і припинення їх діяльності.

Щоб скористатися цією програмою, потрібно звернутися до співробітників СБУ безпосередньо або через родичів, знайомих за допомогою одного з доступних засобів зв'язку.

Нагадаємо, раніше портал "Донбасс.Комментаріі" повідомляв про те, що українські силовики виявили та припинили незаконний автобусний маршрут, який перевозив пасажирів з території ОРДЛО на підконтрольну Україну. "Організував незаконний бізнес житель Луганська, який має ліцензію на здійснення міжнародних пасажирських перевезень з безстроковим терміном дії, видану в 2013 році. Пізніше зловмисник зареєструвався як суб'єкт господарювання, отримав дозвільні документи в так званому" Міністерство транспорту ЛНР ", - зазначено в повідомленні СБУ.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.