Новий гумконвой від "Червоного Хреста" спрямований на непідконтрольний Донбас

Людям везуть медикаменти, засоби гігієни та будматеріали

Міжнародний Комітет Червоного Хресста відправив на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей 14 вантажівок з гуманіторною допомогою. Про це передає прес-центр Державної прикордонної служби.

"Через КПП Новотроїцьке до тимчасово окупованій території України прослідувало 14 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста", - йдеться в повідомленні.

Для жителів Донецької і Луганської областей направлено лікарські засоби, засоби гігієни та будівельні матеріали. Загалом оформлений гуманітарний вантаж вагою 247,48 тонни.

У Держприкордонслужбі також повідомили, що 21 серпня військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з працівниками УКРІНФОРМ зі складу Об'єднаних сил на КПВВ "Мар'їнка" припинили спробу переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, через лінію розмежування намагалися провезти електрообладнання вартістю майже 25 000 гривень. Товар вилучено представниками УКРІНФОРМ для здійснення оформлення справи про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше видання "Донбасс.Коментарі" повідомляло про те, що Донецька область продовжує займати провідні позиції за обсягом експорту в Україні. Так, Донеччина забезпечила 9,3% товарів на експорт і посіла третє місце після Києва і Дніпропетровської області.

Найбільше товарів з Донецької області експортували до Італії - 25%. На 2 місці - РФ, куди відправляли продукцію машинобудівної галузі, на 3 місці - США.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.