Радник Трампа поклав квіти в пам'ять про загиблих на Донбасі

Джон Болтон находится с рабочим визитом в Киеве

Радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон поклав квіти до Стіни пам'яті полеглим під час російсько-української війни на Сході України. Про це передає видання "Укрінформ".

"Для мене велика честь вшанувати пам'ять тієї жертві, яку українці принесли", - позначив американський політик.

Джон Болтон додав, що США поважають дух єднання, який українці проявили в боротьбі і полеглим, відстоюючи незалежність України. За його словами, народ Сполучених Штатів також боровся за свою незалежність і суверенітет, тому вони розуміють, що означає ця боротьба.

"Ми солідаризуємось з народом України. Це честь для мене і посла Тейлора присутнім сьогодні тут, на цій церемонії", - звернувся він до журналістів після офіційної частини пам'ятної церемонії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав про сьогоднішнє прибуття Джона Болтона до Києва. Як зазначило американське посольство, перед приїздом до Києва Болтон повідомив у мікроблозі Twitter: "Під час саміту G7 в місті Біарріц президент (Дональд Трамп) мав ряд продуктивних зустрічей. З нетерпінням чекаю зустрічі з нашими партнерами в Києві. Ми підтримуємо зусилля і бачення президента Зеленського реформ для створення більш сильної і багатої України ".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.