У Зеленського обговорили проблему політв'язнів і бранців на Донбасі

На зустрічі були присутні родичі заручників

В Офісі президента України відбулося засідання робочої групи з питань зниклих без вести на Донбасі і військових і цивільних заручників. Про це повідомляється на сайті президента України.

Прес-служба Офісу президента повідомила, що у зустрічі взяли участь родичі зниклих без вісті і заручників, представники ВП, громадських організацій, Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Учасники засідання обговорили питання соціального захисту сімей заручників і осіб, зниклих безвісти під час бойових дій на Донбасі. На зустрічі представили основні положення законопроекту, який має вирішити соціальні проблеми сімей заручників і зниклих без вести. Зокрема, пропонується надавати сім'ям соціальну, правову та психологічну підтримку. Також передбачається медична допомога при реабілітації звільнених осіб

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв, що секретар РНБО Олексієм Даніловим обговорив з міністром оборони Естонії Юрі Луйком кремлівську агресію на Донбасі.

"Юрі Луйк запевнив у незмінності підтримки України на шляху до відновлення територіальної цілісності, підкреслив важливість збереження санкційного тиску на державу-агресора і висловив готовність розширювати всебічне співробітництво між нашими державами", - зазначено в повідомленні прес-служби РНБО.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.