Контрабанду на 5 млн грн виявили на Луганщині (ВІДЕО)

Прикордонники помітили два білих поліетиленових мішки неподалік Ноздрівки

Контрабандні товари на понад п’ять мільйонів гривень виявили прикордонники на Луганщині, повідомляється на сайті ДПСУ України.

Так, вчора вранці під час моніторингу державного кордону неподалік населеного пункту Ноздрівка прикордонники Луганського загону зі складу Об’єднаних сил виявили два білих поліетиленових мішки, що лежали на ґрунтовій дорозі. Крім того, в ході подальшого руху вздовж державного кордону військовослужбовці спостерігали ще декілька схожих мішків на стороні Російської Федерації. Згодом, на території України, прикордонники виявили і старенький вантажний автомобіль марки "Газ-53" російської реєстрації з причепом, завантаженим мішками.

У ДПСУ зазначили, що транспортний засіб із причепом доставлено до відділу прикордонної служби. В ході розвантаження та огляду мішків прикордонники виявили 45915 бейсболок та 33 ящики тютюну для кальяну. Попередня сума оцінки товару склала 5 мільйонів 130 тисяч гривень.


Автівку, причіп та товари прикордонники передали співробітникам податкової поліції. Тривають заходи з пошуку зловмисників.

Нагадаємо, на Донеччині прикордонники знайшли схрон із боєприпасами.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.