Модернізація водопостачання на Донбасі обійдеться у 5 млрд грн

Зеленський заявив, що КП «Вода Донбасу» планують модернізувати за три роки

Модернізація комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу", від функціонування якої залежить водопостачання усієї Донецької області, має відбутися за три роки. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у ході поїздки на Донеччину сьогодні, 6 серпня, передає обласна державна адміністрація.

Повідомляється, що низка проєктів по північній частині області вже втілюються у життя.  Зокрема, їх президент нещодавно обговорював із президентом Швейцарської Конфедерації, коли президенти зустріли швейцарську гуманітарну допомогу для підприємства.

Як додав голова Донецької ОДА Павло Кириленко, поточна проблематика пов’язана із системою водопостачання, адже термін її роботи вже сплинув. Зазначається, що загальна вартість складе понад 5 млрд грн.

Зеленський зауважив, що впродовж трьох років за допомогою партнерів, швейцарських компаній, модернізацію підприємства буде проведено.

"Всі ці труби ми повинні замінити. А це дуже велике підприємство... Головне, щоби ми не від нікого не залежали, щоби була чиста питна вода для наших людей", - сказав президент.

Нагадаємо, що у ході візиту на Донеччину Зеленський нагородив військових.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.