У «ДНР» планують підвищити тарифи на деякі послуги ЖКГ

Ціни піднімуться з 1 вересня

У "ДНР" будуть підвищені тарифи на деякі послуги житлово-комунального господарства. Про це повідомляють "Донецькі новини" з посиланням на місцеві інтернет-ресурси.

"Республіканській службі по тарифах було доручено прорахувати підвищення на деякі види послуг. Це водопостачання, вивіз ТПВ і житловий фонд. Щоб жителям не було накладно оплачувати, підвищення буде мінімальним. Квитанція в середньому з розрахунку двокімнатної квартири на трьох осіб підніметься приблизно до 200 руб. (76 грн за курсом місцевого банку на 30.08.2019) в місяць", - розповів "міністр будівництва і ЖКГ ДНР" Сергій Наумець.

Відзначається, що підвищення тарифів планується з 1 вересня. Так, послуги з вивезення сміття та квартплаті підвищаться на 30%, по водопостачанню в Донецьку – майже в 2 рази, по інших містах і районах – в 1,5. При цьому в "ДНР" запевняють, що тарифи на тепло-, електро - і газопостачання підвищуватися не будуть.

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що з 30 серпня по 2 вересня жителі Донецької області можуть передати показання лічильників інтелектуальному роботу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.