Підприємцям Авдіївки пропонують грантову допомогу

Бізнесмени можуть відвідати інформаційну зустріч

В Донецькій області, в місті Авдіївка (де часто ведуться бої), українським підприємцям пропонують скористатися грантовою допомогою. Про це повідомляється на сторінці "Військово-цивільна адміністрація міста Авдіївка Донецької області" в соцмережі Facebook.

Як зазначається, програма грантової допомоги поширюється на торгівлю, послуги, сільське господарство та ремесло. Також бізнесмени можуть відвідати інформаційну зустріч (як юридичні особи, так і ФОП). Захід проводитиметься з метою відновлення або розширення бізнесу, а також створення нових робочих місць. Прийти на зустріч можуть і ті, хто тільки планує стати підприємцем. Їм розкажуть про те, як зареєструвати свій бізнес.

"Зустріч відбудеться 9 вересня 2019 року о 10:00 в актовому залі військово-цивільної адміністрації на вулиці Молодіжній, 5 (Авдіївка)", - йдеться в повідомленні.

Отримати грант можуть ті, хто має високий рівень мотивації, досвід і відповідні навички, люди - економічна діяльність яких постраждала в результаті конфлікту. Ці гранти поширюються виключно на тих бізнесменів, які проживають в Авдіївці. Також необхідно запропонувати актуальну і реально-розв'язувану бізнес-ідею. А ще потрібно бути готовим до того, що доведеться зробити власний внесок у проект.

Більш детальну інформацію можна дізнатися у відділі з розвитку економіки і торгівлі військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка (тел.: 380506207176 ). А також у представника Міжнародного Комітету Червоного Хреста (тел.: 380504473137, Пн - Пт: з 9.00 годин до 18.00 годин).

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Краматорська просять допомогти розробити економічну програму міста. 



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.