Виробники з Донбасу можуть приєднатися до виставки в Барселоні

Бізнесменам нададуть площу для показу продукції і зону для проведення b2b зустрічей

В Іспанії на виставці Alimentaria 2020 в Барселоні буде представлений колективний стенд українських виробників. На ньому може з'явитися інформація виробників з Донбасу, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, бізнесменам, які бажають взяти участь у виставці, необхідно попередньо зареєструватися. Зробити це можна за посиланням до 11 лютого включно. Але, покривати реєстраційний внесок і логістичні витрати (переліт, проживання, доставку зразків), учасникам доведеться самостійно.

Прийняти участь у виставці можуть українські малі та середні підприємства агропродовольчого сектора. А саме - підприємства-виробники всіх видів круп і борошна, кондитерських виробів, здорових снеків, випічки, ягід і фруктів, безалкогольних напоїв. Віддавати перевагу будуть компаніям з досвідом експорту. Сама виставка відбудеться з 20 по 23 квітня цього року, а потрапити на неї зможуть шість українських виробників.

В прес-службі підкреслюють, що бізнесмени зможуть отримати на виставці робочу площу для представлення продукції та зону для проведення b2b зустрічей, розробку дизайну стенду, забудовану площу для компанії, меблі для проведення В2В. А ще - можливість побувати на тренінгу та отримати консультаційну підтримку щодо підготовки до участі у виставці та проведення переговорів.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що газеті в одному з міст Донбасу виповнюється 101 рік.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.