Готують бізнесменів: у Бахмуті розповіли, як продати слона

Майстер-клас провели для учнів дев'ятого класу

В Донецькій області учням дев'ятого класу розповіли про аналіз вибору товарів для продажу, логістики і "підводних каменів" у роздрібній торгівлі. Також підлітки змогли дізнатися про фактори впливу на ціну продажу товарів та основні підходи до ціноутворення, передає прес-служба Бахмутської міської ради.

Як зазначається, дізнатися все це учні дев'ятого класу загальноосвітньої школи №24 змогли на майстер-класі "Як продати слона?". Його проводив місцевий центр зайнятості, який відкрив школу молодого підприємця.

"Завдання школи стимулювати бізнес-мислення старшокласників і розвивати підприємницьку ініціативу в молодіжному середовищі", - йдеться в повідомленні.

Майстер-клас для дітей проводив місцевий бізнесмен. Саме він, за допомогою центру зайнятості, зміг відкрити свою справу - магазин канцтоварів. Як відомо, в Україні безробітні, які стоять на обліку в центрі зайнятості можуть отримувати допомогу по безробіттю, або написати бізнес-план і забрати замість допомоги одну вагому суму грошей. Умова тільки одна - ці гроші повинні бути витрачені для відкриття власної справи.

"Підприємництву теж потрібно вчитися, і для цього служба зайнятості пропонує багато інструментів: це додаток на android "Центр розвитку підприємництва", і онлайн уроки зі складання бізнес-плану, онлайн-платформа "Прометеус" і інші. Крім того, матеріальну і інформаційну допомогу можна отримати прийнявши участь у міжнародних та регіональних грантових проектах розвитку підприємницьких ініціатив", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що ярмарковий день "Майстерня успіху" проведуть у Покровську.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.