Мешканців Краматорська почнуть надихати на створення власної справи

В місті зібрали вже безліч історій успішних бізнесменів

В Донецькій області в місті Краматорськ місцевих мешканців вирішили почати надихати на створення власної справи. Для цього, на офіційному сайті Краматорської міської ради вирішили створити нову рубрику "Історії успіху малого бізнесу".

Як зазначається, за допомогою цієї рубрики людям хочуть показувати історії людей, які змогли досягти успіху. Історії тих, хто зважився на створення свого власного бізнесу, зміг створити робочі місця, сплачувати податки, розвивати себе, свою справу і робити суспільство кращим.

Так, в рубрику будуть писати історії, якими можна надихнутися. Це буде позитивний досвід бізнесменів. А саме - досвід розвитку підприємництва, успішні бізнес-практики та реалізація проектів на місцевому рівні.

В прес-службі підкреслюють, що кожна історія буде присвячена окремому підприємцю і його бізнес-проекту. Вже є такі історії, як відкриття спеціалізованого магазину самообслуговування з продажу канцтоварів, дитяча футбольна академія для дошкільнят, створення цеху хімічного чищення і прання, виготовлення екологічно чистих витратних матеріалів для 3D друку за технологією FDM, відкриття і розвиток центру слухової допомоги, виробництво сирів, виготовлення корпоративного, повсякденного і святкового одягу.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що зимовий бал в одному з міст Донбасу зібрав понад 150 осіб.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.