Роботодавці у Покровську вже можуть користуватися вебпорталом

Бізнесмени можуть отримувати електронні документи замість паперових

В Донецькій області всі місцеві роботодавці вже можуть з легкістю використовувати спеціальний вебпортал. З його допомогою бізнесмени мають можливість отримати довідку про трудовий і страховий стаж працівника, передає прес-служба Покровської міської ради.

Як зазначається, зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду можна з допомогою електронного підпису. Далі слід обрати рубрику "Запити на отримання електронних документів", а після "Довідка про трудовий і страховий стаж". Після цього, система попросить роботодавця заповнити інформацію про свого співробітника, підписати дані страхувальника та відправити запит.

В прес-службі підкреслюють, що коли документ пройде обробку, роботодавець отримає документ у форматі pdf та електронний документ, підписаний електронним підписом Пенсійного фонду України. Це свого роду аналог паперового документа.

Крім цього, на сайті роботодавець може побачити звітності, які були подані страхувальником, перелік застрахованих осіб, у яких страховий стаж не був зарахований і розрахунок суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника. А також - страхові внески і відомості про наявну заборгованість щодо сплати страхових внесків, пені, штрафів і багато іншого.

Також, на вебсайті кожен роботодавець може і повинен створити особистий кабінет.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на День студента молодь у Покровську опустили на глибину 300 метрів.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.