Мешканців Краматорська просять допомогти розробити економічну програму міста

Надсилати свої пропозиції можна, як в друкованому, так і в електронному вигляді

Мешканців Краматорська Донецької області просять приєднатися в розробці програми економічного і соціального розвитку міста. Цей документ визначає цілі та пріоритети розвитку міста на наступний, 2020 рік, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, дана програма формує комплексну систему заходів, спрямованих на вирішення міських проблем. Вони (проблеми) вимагають координації спільних дій, як місцевої влади, так і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій і громадськості.

"Заходи, які будуть передбачені Програмою, фінансуватимуться за рахунок коштів підприємств, місцевого бюджету, інвесторів, а також коштів державного бюджету, що спрямовуються на реалізацію заходів державних цільових програм", - йдеться в повідомленні.

Надіслати свої пропозиції щодо подальшого економічного розвитку Краматорська можна до кінця вересня поточного року. Зробити це можна в друкованому вигляді за адресою: пл. Миру, 2, м. Краматорськ, Донецька обл., 84313, тел. 48-56-70. А також - електронною поштою: [email protected].

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Краматорську невідомий заклав вибухівку в готелі і загрожує стріляниною по людям.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.