У ОРДЛО повідомили, коли "прикриється крамничка" видачі російських паспортів

Росії необхідно приховати факти свого впливу на території "Л / ДНР"

Командування Збройних Сил Російської Федерації посилює заходи з приховування перебування російських військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Про це передає видання "Depo.Донбасс", посилаючись на на Головне управління розвідки Міноборони України.

"У зв'язку з цим, "республіканськими комісаріатами" активізовано роботу з оформлення відповідних військово-облікових документів прикриття для всіх кадрових військовослужбовців Збройних Сил Росії, які проходять військову службу в складі з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ", - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що окупантами вживаються активні заходи в інтересах завершення станом на 1 січня 2020 року процесу надання російського громадянства військовослужбовцям-найманцям.

"Зокрема, російськими пропагандистами поширюються чутки, що нібито по завершенню кампанії паспортизації грошове забезпечення найманцям буде виплачуватися на рівні виплат кадровим військовослужбовцям ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, видання "Донбасс.Комментаріі" повідомляло про масову паспортизацію Донбасу за рішенням Кремля. У відповідь на це президент Володимир Зеленський заявив про спрощення процедури отримання українського громадянства росіянам.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.