Виявлені «гради» і танки: бойовики готують нову провокацію

Окупанти ігнорують вказівки щодо відведення техніки

Спеціальна моніторингова Місія ОБСЄ в Україні виявила чергові порушення збройними формуваннями РФ і їх найманцями Мінських домовленостей. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"Поблизу селища Хрустальне на Луганщині було зафіксовано 22 реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град". Вони перебували з порушенням, для даного типу озброєння, Мінськими домовленостями лінії відводу", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, представники Місії зафіксували 18 одиниць озброєння, розташованого за межами визначених місць зберігання. Зокрема, 14 липня, в районі Шимшинівка, Луганської області, виявлено 11 танків, а 17 липня, неподалік від села Тернове, було помічено ще 7 танків.

"Незважаючи на неодноразові заяви по виконанню Мінських домовленостей, збройні формування Російської Федерації та їх найманці і далі продовжують ігнорувати і грубо порушувати зазначені в домовленостях вимоги щодо відведення важкого озброєння", - додали в ООС.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляли про те, що якщо під час оголошеного з 21 липня перемир'я на Донбасі ворог порушить режим тиші, то отримає адекватну відповідь від ЗСУ.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.