На Донеччині чоловік хотів помститися ексдружині й організував замовне вбивство її нового коханого

Помститися колишній дружині чоловік планував, вбивши її теперішнього співмешканця «не своїми руками»

Правоохоронці Донеччини попередили замовне вбивство чоловіка у Слов’янську, повідомляє обласне управління Національної поліції.

Так, на початку серпня правоохоронцям вдалося дізнатися, що у Слов’янську планується замовне вбивство. За даними поліції, 34-річний замовник передав завдаток у 14 тисяч гривень найманому вбивці: так він хотів помститися колишній дружині за розлучення. Планувалося, що кілер нанесе теперішньому співмешканцю жінки смертельні удари ножем, щоб це виглядало, ніби напад невідомого. І в суботу, 5 вересня, використовуючи необхідні засоби конспірації, правоохоронці інсценували реалістичне вбивство 42-річного чоловіка. Повідомляється, що поліцейські спільно з працівниками Служби безпеки України за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали замовника під час передачі доказів.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України. В ході обшуку поліцейські вилучили фотографії вбитого, які кілер надав в якості доказів виконаної роботи.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (готування замовного вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, поліція спіймала "чорних лісорубів" на Донеччині та Луганщині.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.