На Донбасі під час навчань потонув танк бойовиків, є загиблі, - розвідка

Командування намагається зам'яти інцидент

На Донбасі під час навчань бойовиків з подолання водних перешкод затонув танк і четверо російських військових. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"13 серпня під час відпрацювання у танковому підрозділі окупантів подолання водної перешкоди один танк затонув, а через незадовільну організацію російськими офіцерами евакуації екіпажу, загинули четверо військовослужбовців", - повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

Зазначається, що російське окупаційне командування намагається приховати інформацію про пригоду.

Крім цього в розвідці розповіли, що в окремих підрозділах окупантів продовжується практика формального проведення бойової підготовки, зокрема ротних (батарейних) тактичних навчань, з наданням російському командуванню постановочних фотозвітів і фіктивних документів на списання боєприпасів і пального для підтвердження нібито проведених заходів.

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляло про те, що командування російсько-німецьких окупаційних військ в зоні проведення ООС збільшило грошове винагорода бойовикам, які будуть збивати українські безпілотники.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.