На територію ООС ввезли 50 тисяч тонн контрабанди вугілля з Росії

Вартість такого вантажу склала 25 мільйонів гривень

У Луганській області правоохоронці зі складу Об'єднаних сил вилучили 50 тис. тонн вугілля вартістю 25 мільйонів гривень, завезеного з Росії за підробленими документами. Про це повідомляє прес-центр ООС на сторінці в Facebook.

"Співробітниками управління оперативного забезпечення, які включені до складу Об'єднаних сил спільно з співробітниками ГУ ДФС в Луганській області, в ході оперативного супроводу досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст.212 КК України, за фактом приховування в податковій звітності і бухгалтерському обліку операцій з реалізації вугілля, що ввозиться на митну територію України за підробленими документами з реквізитами суб'єктів господарювання Російської Федерації, б л проведено обшук земельної ділянки на території Луганської області, в результаті чого з незаконного обігу було вилучено вугільну масу обсягом 50 тис. тонн орієнтовною вартістю 25 млн. грн., за документами, що мають ознаки підробки. В даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно", - зазначено в повідомленні. 

Також наголошується, що під час проведення планових заходів виявлено та припинено факт реалізації пального - дизельного палива, скрапленого газу та бензину - без відповідної ліцензії на даний вид діяльності.

Нагадаємо, раніше видання "Комментаріі.Донбасс" повідомляло про нове надходження гуманітарної допомоги на непідконтрольні Києву території Донбасу від Міжнародної організації "Червоний Хрест".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.