Інтерактивна карта небезпечних територій запрацювала в тестовому режимі

Міноборони реалізувало програму з попередження про території, забруднені мінами

На офіційному сайті Міністерства оборони України в тестовому режимі запрацювала інтерактивна карта територій, забруднених мінами і вибухонебезпечними предметами. Про це повідомляє прес-служба МОУ.

"Інтерактивна карта працює в тестовому режимі, інформація оновлюється. Ділянки, відображені на мапі задокументовані і містять докази наявності забруднення", - йдеться в повідомленні.

Також творці інтерактиву просять пам'ятати про потенційну небезпеку в районі проведення операції Об'єднаних сил в Донецькій і Луганській областях.

gNlFePEr5iNSfsPd0CERmiPRw.jpg

Нагадаємо, портал "Донбас.Коментарі" повідомляв про проведення окупантами навчань по наступу, які, за даними розвідки, триватимуть до вересня. Зокрема, з 5 серпня розпочато навчання ротних тактичних груп російських окупаційних військ на бойових машинах піхоти, посилених танками і артилерією, під час яких відпрацьовуються питання подолання (форсування) водних перешкод на тактичному фоні з етапом бойової стрільби.

"Не дивлячись на заяви керівництва Росії та підконтрольних їй російських окупаційних адміністрацій про готовність мирного врегулювання збройного конфлікту на сході України, в з'єднаннях і частинах першого і другого армійських корпусів ВС РФ проводять інтенсивні заходи бойової підготовки по наступальній тематиці", - зазначено в повідомленні прес-служби Міноборони.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.