Аваков розповів, скільки правоохоронців віддали за Україну життя

22 серпня Україна згадує загиблих правоохоронців

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що за роки незалежності країни при виконанні службових обов'язків загинув тисяча шістсот сімдесят одна міліціонер, а з початку проведення антитерористичної операції на сході України загинули 455 поліцейських. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"На жаль, кількість втрат у правоохоронних лавах з початком антитерористичної операції зросла. У впертій боротьбі з російськими окупантами за територіальну цілісність України в зоні АТО / ООС загинули 455 працівників органів внутрішніх справ, 1920 поранені, 34 пропали без вісті, у 341-го встановлена інвалідність, один полонений, 243 неповнолітніх дитини залишилися без батька ", - зазначив міністр під час вшанування пам'яті правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов'язків на Солом'янській площі Києва.

Увічнили пам'ять загиблих колег і заступники глави МВС, керівництво Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної прикордонної та міграційної служб, Національної академії внутрішніх справ, ветерани ОВС та рідні загиблих правоохоронців.

Нагадаємо, сьогодні, 22 серпня, по всій Україні вшановується пам'ять співробітників правоохоронних служб, які загинули під час виконання службових обов'язків.

Крім того, видання "Донбасс.Коментаріhttps://donbass.comments.ua/ua/news/society/accidents/431-yavka-s-povinnoy-terrorist-dnr-dobrovol-no-sdalsya-policii.html" повідомляло про те, що в поліцію Донецької області з каяттям звернувся колишній проросійський терорист "ДНР".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.