На сході України збільшилися снайперські обстріли, - розвідка

З Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи

Командування окупаційних військ з 1 вересня, цього року, збільшило інтенсивність заходів, які призводять до загострення обстановки на лінії зіткнення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, активізувалася диверсійно-розвідувальна діяльність і снайперські обстріли позицій Об'єднаних сил (українських вояків) за рахунок прибулих на передові позиції з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Збройних сил Росії. Тобто, за рахунок прибуття додаткових диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар.

"При цьому, на тимчасово окуповану територію у Донецькій і Луганській областях з Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи зі складу підрозділів спеціального призначення Збройних сил РФ", - передає прес-служба Міністерства оборони України.

Крім цього, додається, що супротивник продовжує використовувати для прихованого переміщення особового складу, озброєння, військової техніки, боєприпасів з Росії, неконтрольовані українською владою ділянки (місця, землі, - ред.) кордону поза пунктів контролю.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що незважаючи на кардинальне оновлення української влади, проблеми Донбасу не тільки залишилися, але і в якійсь мірі посилилися.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.