Сьогодні на сході України двоє військових отримали поранення

На даний момент постраждалим надають невідкладну медичну допомогу

Сьогодні, 13 вересня, на сході України окупанти відкривали вогонь чотири рази. При цьому, поранено двох українських захисників, передає прес-служба Міністерства оборони України.

Як наголошується, в районі села Зайцево, близько 03:30, зафіксовано ворожий мінометний вогонь з витратою п'ять мін 82-го калібру.

"Через 02:00 противник застосував міномети того ж калібру при обстрілі Майорського. Тоді окупанти випустили в бік наших оборонних позицій вже десять мін. Також ворожий вогонь з піхотної зброї фіксувався неподалік Новотроїцького та Мар'їнки", - йдеться в повідомленні.

Двоє українських захисників отримали поранення внаслідок сьогоднішнього обстрілу. На даний момент їм надають медичну допомогу.

"Тим не менш, військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил (української армії) повністю контролюють противника на всій лінії зіткнення і готові до будь-яких ворожих дій з боку окупантів", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що за минулу добу, 12 вересня, в результаті бойових дій, під час виконання бойового завдання, загинув український захисник - військовослужбовець Національної гвардії.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що кінологи в Краматорську влаштували змагання.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.