Людей без паспортів "ЛНР" і "ДНР" почали затримувати окупанти, - розвідка

У ОРДЛО людей без паспортів підозрюють у "нелояльності" до окупаційного режиму

Командування окупаційних військ посилює адміністративно-поліцейський режим на тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, під приводом заходів нібито з протидії "українським диверсантам" були введені додаткові обмеження на переміщення цивільних осіб та автотранспорту.

"При цьому співробітники так званих "правоохоронних органів" часто затримують осіб, які не мають паспортів "ЛНР"/"ДНР", за підозрою в "нелояльності" до окупаційного режиму", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що місцевому населенню подається неправдива і спотворена інформація щодо терористичної спрямованості дій Об'єднаних сил (української армії).

"Це роблять, щоб виправдати нарощування заходів бойової та мобілізаційної підготовки російсько-окупаційних військ. Таким чином супротивник намагається нав'язати суспільству переконання про наміри України "силовим шляхом вирішити конфлікт на Донбасі", а також посилити антиукраїнські настрої серед місцевого населення", - пояснюють в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що фільм "Шлях чорних запорожців" показали на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.