В ОРДЛО посилюють тиск на місцевих бізнесменів, - розвідка

Затримали ряд підприємців, за звільнення яких, вимагають "викуп"

На тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях окупанти посилюють тиск на місцевих приватних підприємців. Тиск чинять на тих, хто нібито проявляє недостатню лояльність до окупаційної влади та уникають участі щодо надання так званої "волонтерської допомоги", повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, допомоги в ОРДЛО (Окремих районах Донецької і Луганської областей) від бізнесменів просять для підрозділів та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Збройних Сил Російської Федерації.

"Оперативними групами так званих "Республіканських управлінь з боротьби зі злочинністю МВС" розпочато проведення рейдів із перевірки підприємств, що спеціалізуються на виробництві та продажу ювелірних виробів. Зазначеними "правоохоронцями" вже було затримано ряд бізнесменів, за звільнення яких у їх родичів вимагають "викуп" та додаткові виплати за надання можливості продовжити ювелірний бізнес", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що українські воїни, як і раніше, знаходяться напоготові до підступних і провокаційних дій з боку окупаційних військ.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у ОРДЛО застосовують обладнання для розсилки спам sms-повідомлень. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.