Донецька область завершила підготовку до опалювального сезону

Всі роботи для початку опалювального сезону виконані на 98%

Тепломережі Донецької області готові до опалювального сезону, до того ж у прифронтових населених пунктах, де немає газопостачання, підготуватися до зими допомагатиме місцева та обласна влада. Про це передає проукраїнське видання "Східний варіант", посилаючись на голову Донецької ОДА Павла Кириленка.


Так, губернатор зазначив, що проблеми з початком опалювального сезону в деяких містах області є, але тепло в квартирах мешканців Донеччини все одно повинні подати вчасно.


"Готовність в цілому по області 98%. Щодо жителів прифронтових сіл, вони не стосуються до газопостачання. Це питання тримають на контролі, вони отримають вугілля з реальним адекватними цінами, це я беру і селище Гранітний, і в Покровському районі. Там де потрібні пелети, там також завозиться все, ніхто мерзнути не буде, в цьому я вас запевняю", - розповів Кириленко.


Він також додав, що область буде допомагати тим людям, які не змогли підготуватися до зими з-за фінансових труднощів.


"Якщо у них немає грошей купити необхідне для опалення, або гроші витрачаються на інші побутові потреби, то, звичайно, ми будемо допомагати таким людям через органи місцевого самоврядування. У разі неспроможності органів самоврядування, ми будемо допомагати", - підкреслив він.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що першим містом Донецького регіону, в якому завершили всі необхідні приготування з теплопостачання, став Покровськ.

 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.