Піаніст і диригент з Італії зіграє для мешканців Донбасу

"Музичний листопад" відбудеться в Маріуполі

Дев'ятий фестиваль-конкурс юних музикантів вже цього місяця проведуть у Маріуполі, Донецької області. Захід так і назвали - "Музичний листопад", передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, конкурс вже є традиційним. Прийти на захід мають можливість, як гості, так і місцеві мешканці міста. Присутні зможуть насолодитися віртуозним виконанням юних музикантів. При цьому, на фестивалі свій невеличкий концерт зіграє піаніст і диригент з Італії - Паоло Скібілія. Він буде виступати в тандемі з баритоном Антоніо Сарнеллі де Сільва. У самому фестивалі візьмуть участь 50 юних музикантів з різних куточків України.

За словами директора департаменту культурно-громадського розвитку Діани Трими, з кожним роком рівень музичного конкурсу тільки зростає. В цьому році присутні зможуть почути грандіозні музичні твори і віртуозне виконання музикантів.

Крім цього, під час заходу проведуть навчальні майстер-класи. Фестиваль буде проходити з 23 по 26 листопада. В останній день фестивалю відбудеться церемонія нагородження переможців і гала-концерт.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, як готуються до Нового року на Донбасі. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.