Фотовиставки, кінопокази і "експедиції": у Маріуполі проведуть культурний тиждень

Побувати на лекціях фотографа-професіонала можна буде вже у вівторок

Книжковий клуб, екскурсії містом, фотовиставки, "експедиції" та кінопокази... Все це гості та місцеві мешканці Маріуполя зможуть відвідати наступного тижня, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, присутніх чекає подорож в 1910 рік, фотоекспедиції і "Oscar shorts".

Так, вже цієї неділі, 1 грудня, відкриється фотовиставка "Давайте знайомитися!". Її можна побачити у культурно-туристичному центрі "Вежа". Захід триватиме до 14 грудня.

Книжковий клуб, для любителів проводити час за книгою, відкриється у понеділок, 2 грудня. Початок о 19:00. Побувати на лекціях фотографа-професіонала можна буде вже у вівторок, 3 грудня, о 17:00. Там же буде проведена практична "експедиція".

Авторська екскурсія по "Вежі" англійською та грецькою мовами, а також дві театральні постановки, відбудуться в середу, 4 грудня (з 10:00 до 13:00). Ще проведуть екскурсію "Вежа Нільсена" на якій можна буде дізнатися інформацію про відомого архітектора.

Протягом двох днів, у четвер і п'ятницю, влаштують VR-прогулянку з 19:00 до 20:30. Під час цього присутні зможуть відчути себе мешканцями Маріуполя, які мешкали в 1910 році. Для цього, учасники прогуляються вулицями і поринуть в атмосферу початку ХХ століття.

Кінопоказ від Arthouse Traffic "Oscar shorts - 2019" проведуть у суботу, 7 грудня. Під час заходу покажуть п'ять кращих короткометражних фільмів за версією престижної кінопремії світу.

Варто зазначити, що всі заходи будуть проходити у культурно-туристичному центрі "Вежа".

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що школярів на Донбасі познайомлять з відомими спортсменами.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.