Європейську кільцеву ковзанку відкриють на Донбасі

Ковзанка буде вміщати до 200 чоловік, а кататися на ній дозволять безкоштовно

В Донецькій області в Маріуполі вже запланували відкрити до Різдвяних і Новорічних свят Європейський кільцевий каток. Він з'явиться на Театральній площі, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, відвідувати каток мешканці міста зможуть абсолютно безкоштовно. Єдине, бажаючим покататися доведеться заплатити за оренду ковзанів. Тим же, у кого ковзани є свої, платити ні за що не потрібно. Каток з сьогоднішнього дня почала встановлювати підрядна організація.

За словами начальника управління молоді та спорту Олексія Казанцева, ціна на оренду ковзанів буде залежати від часу і днів відвідування. Наприклад, орендувати ковзани в будні дні, до 15:00, можна за 30 гривень, а після 15:00 і у вихідні дні - за всі 50! Одночасно на ковзанці можуть кататися до 200 людей. А в оренду зможуть видавати до 400 пар ковзанів.

Цього року ковзанка буде розташована на новому місці - Театральній площі. До цього вона три роки розміщувалася в іншому місці. Змінити локацію вирішили з метою різноманіття, а також зробити роботу ковзанки більш цікавою.

Крім цього, на ковзанці планують створити і романтичну атмосферу. Сама ковзанка буде унікальної кільцевої форми, її максимальна ширина складе 15 метрів. При цьому, замість стандартної хокейної огорожі зроблять дерев'яне.

Вже відомо, що ковзанка запрацює 19 грудня, на День Святого Миколая, і буде працювати до закінчення зими. Зберегти лід зможуть навіть при температурі до восьми градусів тепла.

При цьому, на відрізку від підземного переходу до Драматичного театру розташується Новорічний ярмарок. А саме Різдвяне містечко працюватиме до кінця січня.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканці Слов'янська зможуть користуватися новим тренажерним обладнанням.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.