Дівчина з Донбасу перемогла у міжнародному фестивалі

За ескізом Анастасії створили ковану скульптуру

З Дніпра в Маріуполь, Донецької області, повернулася вихованка Маріупольської школи мистецтв Анастасія Журавльова. З собою вона привезла" перемогу - перше місце у конкурсному напрямку образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, дівчина брала участь у V Міжнародному фестивалі науки, освіти та культури ZIRKA "Всі Зірки Галактики 2019". Анастасія домоглася великих успіхів в напрямку живопису.

За словами викладача Маріупольської школи мистецтв Любові Макаренко, дівчина дуже багато працювала. В результаті - вона зайняла перше місце. Ще за її ескізом створили ковану скульптуру, яка вже знаходиться в Маріуполі. Встигає Анастасія займатись і створенням різножанрових ілюстрацій для книг.

На конкурсі вона презентувала дві своїх картини - "Осінь" і "Книга". Саме за першу картину вона отримала перше місце. Також дівчину запросили на наступний етап конкурсу талантів у Польщу.

Всього участь у фестивалі брали сотні талановитих дітей з усієї України та світу. Вони змагалися за звання кращого у різних номінаціях і не тільки художніх. Це і танці, вокал, мистецтво, ще пройшли конкурси серед театральних, циркових колективів.

picture


Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що спортсмени з Донбасу завоювали безліч медалей на змаганнях з армспорту.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.