"Замовити любов" пропонують мешканцям Донбасу в Маріуполі

У місті розкажуть про кохання, яке затьмарює розумні аргументи. І нічого, що це любов за гроші

В Донецькій області в місті Маріуполь вже наступної середи і четверга (18 і 19 грудня) місцевим мешканцям пропонують піти на прем'єру вистави "Замовляю любов". Вона відбудеться на Малій сцені Донецького академічного обласного драматичного театру, передає прес-служба Донецького академічного обласного драматичного театру м.Маріуполь.

Як зазначається, присутні зможуть побачити ліричну комедію в одній дії. Режисером вистави став Арутюн Кіракосян, а художником - Анна Апельт-Матвейчук.

В прес-службі розповіли, що це спектакль про любов, яка затьмарює розумні міркування й аргументи. Навіть, якщо це любов за гроші. Оскільки, любов - це завжди авантюра і пригода з невідомим фіналом. Лише в кінці стає відомо, чим доведеться за неї розплачуватися грошима, або щастям.

У виставі покажуть, що любов, це ризиковано і одночасно дуже привабливо. І скільки б разів людина не обпікалася, вона все рівно намагається її знайти.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що компанії на початкових стадіях розвитку в Донецькій області отримають фінансування.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.