Виставку народних майстрів урочисто відкриють на Донбасі

Нові роботи були підготовлені розміром від 20 см до півтора метрів

З завтрашнього дня в Донецькій області у місті Маріуполь урочисто відкриють Всеукраїнську виставку самодіяльних художників і народних майстрів. Такий захід проводиться щороку, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, гості та мешканці міста зможуть побачити більше двох тисяч робіт. Вони пов'язані з новорічною тематикою та зимовими святами. Створювали виставку маріупольські майстри, а також талановиті люди з прилеглих територій, а також - представники народних об'єднань і клубів.

В прес-службі підкреслюють, що нові роботи були підготовлені розміром від 20 см до півтора метрів. А саме - ляльки, картини, листівки, свічки, дерев'яні сувеніри та традиційний український одяг.

Ще протягом цілих двох місяців у місті працюватиме Різдвяний артярмарок. Там кожен зможе купити собі такий сувенір, який тільки побажає.

За словами представника Центру ім. Куїнджі Ірини Волкової, учасниками виставки стали майстри різної вікової категорії і професій. Але їх всіх об'єднує одне - уміння помічати красу. Жінка додала, що подарунки саме на таких виставках у переддень Нового року шукали наші прабабусі.

Виставка буде працювати в Центрі сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі. Відкриття заплановане на завтра, початок о 12:00. Працювати виставка народних майстрів буде аж до 1 лютого, 2020 року.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканці Покровська можуть безкоштовно займатися фітнесом.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.