Цифрову постановку "Ромео і Джульєтта" покажуть в Маріуполі

Дві сцени, маріупольську та німецьку, об'єднають в один простір

Разом з акторами Маріуполя, Донецької області, цифрову постановку "Ромео і Джульєтта" готують ще й німецькі актори. Прем'єру такої спільної постановки гості і мешканці міста зможуть побачити 28 квітня наступного року, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, виставу "Ромео і Джульєтта" покажуть у рамках проведення Sturtup Гогольfest 2020. Німецькі актори будуть знаходиться в своєму місті - Дортмунді. Суть спільного проекту полягає у тому, що грати спектакль українські актори будуть в Маріуполі, німецькі - в Дортмунді. А взаємодіяти вони збираються через телеміст.

За словами режисера Антона Тельбізова, сама постановка буде немов портал, в якому дві сцени об'єднають в один простір. Всього участь у виставі візьмуть 10 юних акторів з Дортмунда і 10 учнів Маріупольського міського ліцею, які добре володіють німецькою мовою.

Викладач німецької Наталія Шелгунова повідомила, що учні їздили в Німеччину і мали можливість познайомитися з театральними традиціями країни. А також взяти участь у німецьких майстер-класах.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканцям Донбасу пропонують провести три вечора в театрі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.