Розписувати пряники та виготовляти ляльки будуть в Бахмуті перед Різдвом

Мешканці і гості Бахмута зможуть побувати на різних майстер-класах

В Донецькій області в місті Бахмут вже цієї неділі, 5 січня, кожен бажаючий зможе взяти участь у "Новорічній мафії". Гравці зберуться рівно о 14:00 у Бахмутському Міському Центрі дітей та юнацтва, передає прес-служба Бахмутської міської ради.

Як зазначається, вже 6 січня, офіційний вихідний день по всій країні, і день перед Різдвом. Гості та мешканці міста можуть відвідати кілька заходів.

Так, вже з 10:30 почнуть проводити захід "Під чистим небом Різдва". Учасники зберуться в Бібліотеці-філіалі №2, яка розташована на вулиці Чайковського, 28, і будуть співати різдвяні колядки.

Зможуть місцеві мешканці перед Різдвом побувати і на майстер-класі з виготовлення ляльок і розпису пряників. Час уроків - 11:00 13:00. Проводити майстер-клас будуть в Бахмутському центрі технічної творчості дітей та юнацтва на вулиці Горбатова, 42.

Ще два цікавих заходи, а саме майстер-клас з художньої майстерності "Кляксографія" і конкурс знавців різдвяних традицій проведуть також у понеділок, 6 січня. Перша подія відбудеться в Бахмутському Міському Центрі дітей та юнацтва (вул. Миру, 58), а другий - в Бібліотеці-філіалі № 4 (вул. Перемоги, 23а).

Завершиться день, 6 січня, проведенням майстер-класу з виготовлення новорічної листівки в Бібліотеці-філії №8 по вулиці Некрасова, 46.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі працюють більше 200 інтелектуальних відеокамер.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.