Мешканцям Донбасу безкоштовно покажуть "100 відтінків правди і любові"

Побачити виставу можна буде на Великій сцені театру

В Донецькій області в місті Маріуполь місцеві мешканці мають можливість безкоштовно побачити виставу "100 відтінків правди і любові". Його покажуть до Дня Соборності України, передає прес-служба Донецького академічного обласного драматичного театру міста Маріуполь в соцмережі Facebook.

Як зазначається, літературно-музичну композицію за творами Володимира Сосюри та Василя Стуса презентують на Великий сцені театру. А саме - до 120-річчя з Дня народження Володимира Сосюри та до 80-річчя з Дня народження Василя Стуса. Вони обидва є знаковими особистостями в українській літературі.

Володимир Сосюра і Василь Стус – провідні поети, їх життя і творчість пов'язані з Донецькою областю. При цьому, у них різні характери, різний світогляд і долі. Але кожен з них прокладав свій шлях в житті і в мистецтві, не зраджуючи себе і своїм переконанням.

В прес-службі підкреслили, що сам спектакль отримав диплом III Міжнародного фестивалю камерних вистав АndryivskyFest / Український формат "За сценічне втілення української поезії".

Вистава відбудеться цієї середи, 22 січня. Вхід для всіх відвідувачів буде абсолютно вільним. Початок о 18:00.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Словаччині танцюристи з Донбасу отримали статуетку "Оскар".



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.