Міжнародний кінофестиваль "Кіно Ти" пройде в Маріуполі

Вхід на всі заходи буде вільним

В Маріуполі в Донецькій області, вже з 11 по 15 вересня відбудеться міжнародний кінофестиваль "Кіно Ти" ім. В. А. Шрейбера. Цього року в конкурсній програмі представлено 1300 робіт з 96 країн, передає прес-служба Маріупольської міської ради. 

Як зазначається, гасло фестивалю цього року - "Маріуполь-місто кінематографічне".

"Під час заходу буде задіяно безліч фестивальних майданчиків в різних куточках нашого міста. На маріупольців чекає насичена і цікава програма, кінопокази, прем'єри, дискусії, а також зустріч з відомими діячами кіно України і Європи. Вхід на всі заходи вільний. На Церемонію відкриття і закриття фестивалю можна потрапити за запрошеннями", - йдеться в повідомленні.

Показ фільмів 11 вересня почнеться вже з 10:00. Перше, що відбудеться - це дитячі кінопокази у кінотеатрі "Савона". Там діти зможуть побачити "Операція "Арктика". Вік допустимий для перегляду - від 10 років.

Крім цього, під час фестивалю відбудеться творча зустріч із заслуженим артистом України Вілорієм Пащенко (відомим за фільмами "В бой идут одни старики", "Аты-баты, шли солдаты" та ін). А також передбачена програма кращих українських комедійних фільмів і творча зустріч з Олександром Онуфрієвим, відомим українським кінорежисером, актором і сценаристом.




Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Донецькій області відбудеться еко-фестиваль "Пластик Протест".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.