Поспілкуватися з акторами і режисером: в Краматорську покажуть історичний фільм

У місті відбудеться допрем'єрний показ

Наступного четверга, 12 вересня, в Краматорську, Донецької області, місцевим мешканцям покажуть фільм "Толока" за творами Тараса Шевченка. Це історичний фільм Михайла Іллєнка, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, допрем'єрний показ фільму відбудеться у центральній міській бібліотеці (вул. Марії Примаченко, 16). Початок о 14:00.

"Сюжет фільму охоплює 400-річну історію України. У головних ролях приймають участь актори - Іванна Іллєнко, Богдан Бенюк, Сергій Романов", - йдеться в повідомленні.

Також, присутні зможуть поспілкуватися з режисером фільму, заслуженим діячем мистецтв України, лауреатом Державної премії ім. А. Довженка - Михайлом Іллєнком. На допрем'єрному показі будуть і актори, які виконували ролі у фільмі.

"Цього ж дня, 12 вересня, о 16:00, один з акторів, Мирослав Гай, проведе заняття за медійної грамотності для дітей і юнацтва - вихованців медіа-гуртків, а також для всіх бажаючих", - додали в прес-службі.

Відвідати показ фільму, поспілкуватися з акторами і режисером, можуть абсолютно всі, хто тільки забажає. Захід буде проходити безкоштовно.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що міжнародний кінофестиваль "Кіно Ти" пройде у Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.