Допрем'єрний показ українського фільму "Толока" провели на Донбасі

Глядачі мали можливість поспілкуватися з режисером фільму Михайлом Іллєнко

В селищі Лебединське Волноваського району, Донецької області, вперше відбувся допрем'єрний показ повнометражного українського фільму "Толока". Фільм був знятий за мотивами творів Тараса Шевченка і охоплює 400-літню історію України, передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, глядачі мали можливість поспілкуватися з режисером фільму - заслуженим діячем мистецтв України, лауреатом Державної премії України імені Олександра Довженка - Михайлом Іллєнко. А також з акторами, які знімалися в цьому фільмі. Показ фільму проходить і буде проходити в кількох населених пунктах Донбасу.

"Один із акторів, Мирослав Гай, проведе заняття з медійної грамотності для дітей та юнацтва: вихованців медіа-гуртків. Цільова аудиторія мистецької акції - військовослужбовці операції Об'єднаних сил і мешканці прифронтових населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Так, найближчі покази відбудуться в Донецькій області з сьогоднішнього дня по 15 вересня в таких населених пунктах: село Гранітне - Будинок культури, місто Світлодарськ - Будинок культури, Авдіївка - Школа №7.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що масовий забіг "Маріупольська десятка" проведуть на Донбасі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.