"Революція пісні": в Мар'їнці проведуть фестиваль патріотичної пісні

Брати участь у фестивалі можуть творчі групи, ансамблі та окремі виконавці

У Донецькій області в місті Мар'їнка в наступному місяці, 5 жовтня, відбудеться відкритий фестиваль-конкурс патріотичної пісні "Революція пісні". Захід проводять з метою популяризації авторських пісенних і поетичних патріотичних творів, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, це патріотичні пісні, які оспівують перемогу, мужність і подвиги наших воїнів-захисників.

"Брати участь у фестивалі можуть творчі групи, ансамблі, окремі виконавці різного спрямування. А ще вокальні ансамблі, вокально-інструментальні ансамблі", - йдеться в повідомленні.

Уже відомо, що фестиваль буде проводитися в два етапи: відбірковий і заключний.

"Попередній відбір учасників здійснює журі фестивалю-конкурсу на основі офіційних заявок і аудіо/відео записів наданих на фестиваль-конкурс", - пояснили в прес-службі.

Заключний гала-концерт і нагородження переможців проведуть в приміщенні Мар'їнського районного будинку культури за адресою: місто Мар'їнка, проспект Дружби, 29.

Всі, хто бажає взяти участь у фестивалі повинні подати заявку і вказати інформацію про склад делегації (прес-реліз, технічний райдер), подати аудіо/відео матеріали із записами 2-х запропонованих на фестиваль творів (на вибір, щоб уникнути повторів творів).

Надалі, заявку на участь необхідно надіслати 19 вересня 2019 року в Донецький обласний навчально-методичний центр культури на поштову адресу: вул. Паркова, 43а, м Краматорськ, 84301 або на електронну адресу: [email protected]. В електронному вигляді документи подаються в форматах .doc, .docx, .jpg, .pdf.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що молодь на Донбасі може потрапити до ради при Слов'янській міськраді.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.