Разом з Лесею Нікітюк: у Маріуполі закінчили створення колажу з різних матеріалів

На витвір мистецтва використовували 3,75 кв. м килимового покриття

В Донецькій області в місті Маріуполь завершили створення картини "На карті від краю до краю" заколажуемо "Країну Нашу". Приєдналася до створення цієї картини і відома телеведуча Леся Нікітюк (на початку вересня), передає прес-служба Маріупольської міської ради. 

Як зазначається, авторами цієї картини є майстри Сергій та Євген Смола. Місцевим мешканцям приєднатися до створення цієї картини автори пропонували ще з Дня незалежності України.

"На створення картини розміром 2,5 на 1,5 м знадобилося 85 годин Під відкритим небом кілька днів у "Вежі" і в Театральному сквері більше 500 бажаючих клеяли, ліпили, різали матеріали, які потім перетворювались у птахів, кавунчиків, бджілок, квіточок", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що на твір мистецтва використовували 3,75 кв. м килимового покриття, 18 м електричного проводу, 22 м кольорових шнурків. Ще було витрачено безліч каміння і скла, лінолеум, алюміній, шматочки кераміки.

"Зараз колаж знаходиться в культурно-туристичному центрі "Вежа", де його може побачити кожен. Створення картини було ініціативою КПП "м. ЕХАБ", - пояснили в прес-службі.

picture


picture

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що фестиваль "Українська пісня об'єднує нас" проведуть на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.