Буде турнір: у Маріуполі відтворять побут стародавніх народів

Мешканці зможуть взяти участь у лицарському турнірі, потримати меч і приміряти на себе обладунки

В Донецькій області в Маріуполі вже цієї суботи, 21 вересня, з'явиться локація історичної реконструкції. Місцеві мешканці та гості зможуть побачити її в Міському саду.

Як зазначається, присутнім покажуть відтворений побут стародавніх народів.

"Проект "Перехрестя епох" познайомить з історією та традиціями Приазов'я. У гостей історичного табору з'явиться можливість не тільки почути легенди минулого, але і особисто прийняти участь у лицарському турнірі, потримати меч і приміряти на себе обладунки", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що кожен бажаючий зможе спробувати свої сили у стрільбі з лука та метанні цвяхів. А також можна буде зробити пам'ятні фотографії в тематичному наметі (стилізованому під повсякденні будні Середньовіччя).

"Організатори обіцяють максимальне занурення "подорож у часі". Його досягнуто завдяки стилістичній меблі і аксесуарам. А також історичними образами самих учасників фестивалю - членів клубу "Азовська дружина". Зокрема, тут можна буде зустріти справжніх лицарів", - пояснили у прес-службі.

Ще планується, що буде організована масштабна локація з боїщем, лицарями і табором вікінгів. Тут також розгорнуться локації зі спортивними стилізованими змаганнями.

"Кожен бажаючий зможе взяти участь у майстер-класі з гончарної справи. Також буде працювати табірна кухня зі стравами, приготовленими за рецептами минулих епох", - сказав автор проекту Михайло Шехалі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Бахмуті молодятам влаштували незвичайне привітання. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.