Художники і фотографи з США, Аргентини та Німеччини їдуть в Добропілля

Творчі іноземці вже відвідали Покровськ

В Донецьку область у місто Добропілля приїдуть митці та фотографи з декількох країн. Вже відомо, що творчі люди прибудуть зі Сполучених Штатів Америки, Аргентини і Німеччини, передає прес-служба Покровської міської ради.

Як зазначається, очікувати іноземців в Добропіллі варто 25-го вересня. Приїдуть і художники з різних міст України. Вони зможуть взяти участь у художньому проекті "Дифузії". Проект придумали з метою залучити креативну молодь до мистецтва і показати, що творити можна, не покидаючи рідного міста. Вчора, 22 вересня, художники відвідали місто Покровськ.

"У нас частина художників - це художники, в основному, експресіоністи. Вони будуть писати на пленері і в студії - у кожного свій підхід. Головна концепція в тому, що всі роботи, які будуть представлені і прийматися на виставку "Дифузії", створюються тут, на місці", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що місцеві мешканці будуть мати можливість зустрітися з художниками-іноземцями. Таким чином, вони зможуть обмінятися досвідом один із одним.  

"Цієї весни частина художників вже приїжджала в Добропілля і разом з місцевими мешканцями створили серію картин, які зараз знаходяться в міській бібліотеці на виставці", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що кібербатл пройде в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.