На Донбасі готові фінансувати кінематограф, туризм і мистецтво

Подавати заявки на участь в конкурсі можуть юридичні особи та інститути громадянського суспільства

В Донецькій області продовжують приймати заявки для участі у конкурсі з визначенням програм, проектів і заходів, на реалізацію яких можуть видати фінансову допомогу в наступному році. Вже були визначені конкретні завдання, які необхідно та можна вирішити з допомогою втілення проектів, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, це можуть бути заходи, які спрямовані на розвиток театрального та гастрольної діяльності, проекти, які підтримують культурні ініціативи і аматорське мистецтво, заходи з кінематографії, туризму, з охорони культурної спадщини, розвитку музейної справи Донбасу, або на підтримку державної мовної політики.

Подавати заявки на участь в конкурсі можуть юридичні особи, інститути громадянського суспільства. Але вони повинні бути зареєстровані не пізніше, ніж за два роки до оголошення про проведення конкурсу. Також, заявка повинна бути складена українською мовою. Подати документи можна у друкованій та електронній формі за адресою: 84301, р. Краматорськ, вул. Ювілейна, 24, к. 5. А також на електронну пошту: [email protected].

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що виставку картин у стилі печворк відкрили в історичній вежі, яка знаходиться у Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.