У Маріуполі студентам присвятили цілий тиждень

Студенти спробували себе в ролі спікерів і випробували свої сили в навігаційному тренажері

Протягом цього тижня у маріупольських Вищих навчальних закладах проводили інтерактивні лекції і квести. Їх присвятили молодим людям, які вже цієї неділі будуть відзначати Міжнародний день студента, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, "Тиждень студента" проходить у місті напередодні міжнародного свята. Мета такого заходу залучити якомога більше людей до участі, і школярів в тому числі. Таким чином, учнів старших класів знайомили з діяльністю місцевих ВУЗів.

Так, у Маріупольському гуманітарному університеті провели круглий стіл щодо профорієнтації. Студентам надали можливість спробувати себе в ролі публічних спікерів. Медичний квест відбувся в Донецькому національному медичному університеті, а в ДонДУУ провели інтерактивну лекцію з тайм-менеджменту. У першому вищому навчальному закладі учні спробували себе в ролі лікарів, а в другому - взяли участь у грі "Ситуативне лідерство".

На четвертий день "Тижня студента" відбувся найцікавіший захід в Азовському морському інституті Одеської національної морської академії. Там студентам надали можливість спробувати свої сили на навігаційному тренажері. Ще присутніх вчили в'язати морські вузли і боротися з імітованою пожежею. 

Сьогодні у Приазовському державному технічному університеті всіх бажаючих знайомили з біоінженерією. А ще студентам показали сонячну батарею.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що піаніст і диригент з Італії зіграє для мешканців Донбасу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.