Оголосили конкурс: міська рада в Маріуполі починає купувати житло

Подати свої пропозиції можуть як фізичні, так і юридичні особи

В Донецькій області в Маріуполі оголосили конкурс закупівлі житла. Ініціатором виступив Департамент по роботі з активами, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, прийняти участь у конкурсі можуть, як фізичні, так і юридичні особи. У місті збираються купувати однокімнатні квартири житловою площею не менше 9 кв. м та двокімнатні квартири житловою площею не менше 24 кв. м.

Умовами є і те, що житло має бути розміщене на території Центрального, Приморського, Кальміуського або Лівобережного районів Маріуполя. Також, квартири повинні бути упорядкованими. А в самому будинку, в якому знаходиться квартира, має бути водопровід, каналізація, центральне опалення, електропостачання, газопостачання.

Для того, щоб прийняти участь у конкурсі слід подати заяву зі своєю пропозицією. У документі потрібно вказати вартість, адресу об'єкта нерухомого майно, кількість кімнат, житлової і загальної площі. Фізичним особам потрібно подати копії паспорту (всі сторінки) і ідентифікаційних номерів всіх власників або довіреність. А юридичним - виписку з реєстру юридичних осіб, наказ про повноваження посадових осіб, які подають пропозиції, копію паспорта та ідентифікаційного номера фізичної особи.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що виставку народного мистецтва та побуту Гуцульщини відкрили на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.