Продавцям в Добропіллі заборонили продавати алкоголь військовослужбовцям

Військовослужбовці не можуть купити пиво і навіть вино ще з серпня 2018 року

В Донецькій області в місті Добропілля продовжує діяти заборона на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям. Це роблять з метою недопущення падіння авторитету українських військовослужбовців, передає прес-служба Добропільської міської ради.

Як зазначається, зловживання алкоголю військовослужбовцями може призвести до випадків травматизму та загибелі військовослужбовців, а також місцевого населення. Заборона на продаж алкоголю також послужить профілактикою можливих правопорушень.

При цьому, продавати алкоголь військовим, продавцям у місті заборонили не на словах. Місцевою міською радою був прийнятий документ-рішення від 22.08.2018 № 7 / 47-4 "Про встановлення заборони на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території міста Добропілля".

Так, заборонено продавати пиво, крім безалкогольного, алкогольні та слабоалкогольні напої, а також вино. Продавати алкоголь не можна людям в військовій формі, а також тим, хто за всіма ознаками є людиною причетною до військової служби.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що пологовий будинок в Слов'янську продовжують ремонтувати.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.