Місто на Донбасі стало кращим у розвитку місцевого самоврядування

Кількість людей, що займаються спортом, істотно збільшилася

В Донецькій області місто Бахмут посіло перше місце за найкращу практику розвитку місцевого самоврядування. Нагороду місто отримало продемонструвавши створення умов для самореалізації особистості у спорті, передає прес-служба Бахмутської міської ради в соцмережі Facebook.

Як зазначається, для цього Бахмут використовував сучасну спортивно-оздоровчу базу "Стадіон "Металург". За останні роки стадіон став одним з кращих спортивних споруд країни. На це дуже вплинуло збільшення кількості людей, які зробили для себе основним хобі - спорт та здоровий спосіб життя. Завдяки цьому збільшилася і кількість спортивних перемог.

В прес-службі підкреслили, що все це дозволяє Бахмуту вийти на рівень світових показників фізичного розвитку людей. Так, у конкурсі "Кращі практики місцевого самоврядування-2019", вище зазначений стадіон Бахмута зайняв перше місце за результатами відбору практики використання. 

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що у зв'язку з переходом в Бахмутську об'єднану територіальну громаду (ОТГ) закривати будь-які заклади не будуть.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.