У флешмобі на Донбасі взяли участь близько 700 осіб

Символом флешмобу є кубок, який передають з міста в місто

Запальну розминку під сучасні музичні композиції влаштували у Маріуполі, в місцевій школі №47. Таким чином місто приєдналося до обласного флешмобу серед активної молоді, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як наголошується, раніше такий же флешмоб провели в Покровську. Після, естафету передали Маріуполю.

Для участі в розминці зібралися близько 700 осіб. Це, як школярі, так і спортивні керівники та представники спортивної громадськості міста. Провести такий спортивний флешмоб, саме в цій школі, вирішили тому, що її учні часто завойовують призові місця на змаганнях.

За словами начальника управління молоді та спорту Олексія Казанцева, дуже важливо популяризувати заняття спортом серед дітей і підлітків. Самій же молоді цікаво брати участь у різних флешмобах. Далі, кубок цього заходу буде переданий наступному місту, в якому також проведуть флешмоб.

В прес-службі підкреслили, що сам кубок символізує пропаганду здорового способу життя серед підростаючого покоління. На черзі місто Вугледар.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканці Слов'янська зможуть користуватися новим тренажерним обладнанням.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.